Fórmula 1

Alonso pateix un accident sense conseqüències i acaba fent el segon millor temps de la jornada a Jerez

Greu contratemps per a Fernando Alonso a Jerez. Un problema mecànic del seu monoplaça l'ha fet xocar contra les proteccions del circuit i, tot i que l'asturià n'ha sortit sa i estalvi, l'accident modifica tots els plans de Renault. Alonso ha estat cinc hores parat després de destrossar el frontal del seu Renault, encara que finalment ha pogut tornar a la pista per fer el segon millor temps dels tres pilots que han rodat en la primera jornada d'entrenaments. L'asturià ha fet un crono d'1.19.819, només superat pel sorprenent Brawn GP de Rubens Barrichello.

Actualitzat
Fernando Alonso ha començat aquest diumenge els últims entrenaments de pretemporada abans no comenci el Mundial de Fórmula 1, d'aquí a quinze dies, a Austràlia. Seran dos dies de proves a Jerez que han arrencat molt malament per a l'asturià, ja que ha tingut una topada amb el seu Renault en el revolt vuit del traçat andalús. No s'ha fet mal, però ha destrossat el frontal del cotxe.

Després d'aquest accident sense conseqüències, els mecànics de Renault han hagut de treballar a corre-cuita per reparar les destrosses del monoplaça i una mica més tard de les tres del migdia l'asturià ha pogut tornar a la pista i ha aconseguit fer la seva millor volta amb un temps d'1 minut, 19 segons i 819 mil·lèsimes. Alonso ha fet el segon millor registre de la jornada, només superat pel sorprenent Brawn GP del brasiler Rubens Barrichello. El tercer pilot en pista ha estat el provador de Williams, l'alemany Nico Hulkenberg, que s'ha hagut de conformar amb el tercer millor registre.

Per la seva banda, l'actual campió del món, el britànic Lewis Hamilton, no ha rodat en tot el dia, a l'espera que l'equip McLaren rebi unes peces procedents d'Anglaterra per intentar millorar el baix rendiment del seu cotxe durant tota la pretemporada,

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut