Bauke Mollema
Bauke Mollema, guanyador escapat en la 15a etapa del Tour (Reuters)
Motor

Bauke Mollema aconsegueix el seu primer triomf al Tour en culminar amb èxit una llarga escapada

L'holandès ha estat cap de files en les deu edicions en què ha participat abans i la victòria li ha arribat participant com a gregari de Contador

Actualitzat

L'holandès Bauke Mollema, de l'equip Trek, ha anotat al seu palmarès el primer triomf al Tour de França, als 30 anys. Ho ha fet en la quinzena etapa, que ha transcorregut al llarg de 189 quilòmetres entre Laissac-Sévérac l'Église i Le Puy-en-Velay, amb dos colls de primera categoria.

El company d'equip d'Alberto Contador ha culminat una llarga escapada i ha entrar en solitari a la meta, davant d'un grup de quatre ciclistes encapçalats per l'italià Diego Ulissi

A aquesta altura de la competició, ja ningú es refia de res ni de ningú, i a Mollema se l'ha perseguit fins al punt que el gran pilot s'ha trencat i s'han format tres grups avançats, en un dels quals rodava el líder, Chris Froome, i en el de més enrere, Nairo Quintana. No hi ha hagut, però, prou moviment per veure canvis significatius en la general.

Habitual cap de files dels seus equips, onzè l'any passat de la general i sisè el 2013, Mollema ha aconseguit el millor triomf l'any en el qual venia com a gregari de Contador.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut