Michael Matthews
Michael Matthews alça la mà per celebrar un triomf valuós al Tour de França (Reuters)
Ciclisme

Michael Matthews inverteix bé les últimes forces a Rodez i Froome recupera el lideratge del Tour de França

Després d'una etapa feixuga, el pilot s'ha trencat en l'arribada, que semblava destinada a l'esprint i ha presentat un pendent molt dur en els últims metres

Actualitzat

Michael Matthews ha estat el més hàbil aquest dissabte i ha pogut treure les restes de potència necessàries per imposar-se en el final de la quinzena etapa del Tour de França, a Rodez, després d'un llarg recorregut de mitja muntanya, de 181 quilòmetres, des de Blagnac. D'altra banda, i d'una manera que pocs s'esperaven, Chris Froome ha recuperat el mallot groc que Fabio Aru li va prendre dijous.

El ciclista del Sunweb ha sumat la segona etapa consecutiva del seu equip -després de la de divendres del francès Warren Barguil- en superar a l'esprint el belga Greg van Avermaert i el noruec Edvald Boasson Hagen.

En la pujada final que conduïa a la meta, Froome i el colombià Rigoberto Urán han aconseguit un cert avantatge respecte als altres postulants a la classificació general. Ara augmenta l'avantatge en 4 segons respecte al francès Romain Bardet, en 14 sobre el basc Mikel Landa, en 21 amb el colombià Nairo Quintana i l'espanyol Alberto Contador, i en 25 sobre Aru, que ha perdut el mallot groc.

El britànic de l'Sky té ara una renda de 19 segons respecte a litalià de l'Astana, de 23 amb Bardet i de 29 amb Urán, que és a sis segons del podi. Quintana és vuitè a 2.22 i Alberto Contador, desè a 5.37 del líder.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut