Romain Barguil
Romain Barguil alça els braços, content per la seva primera victòria al Tour (Reuters)
Ciclisme

El francès WarrenBarguil s'estrena victoriós en la diada del 14 de Juliol al Tour de França

S'ha imposat als companys de fuga Quintana, Contador i Landa, que ha pujat al cinquè lloc de la general; no hi ha canvis entre els quatre primers i Aru continuarà de groc

Actualitzat

Warren Barguil ha aconseguit el primer triomf al Tour de França aquest divendres, 14 de juliol, la diada nacional de França. Tradicionalment, les etapes que coincideixen amb aquesta data són exigents i espectaculars, i els francesos sempre senten un orgull especial quan la guanya un dels seus compatriotes. En aquesta ocasió ha estat un trajecte pirinenc de 100 quilòmetres entre Saint-Girons i Foix, curt però molt dur.

El corredor de l'equip Sunweb ha estat el més ràpid d'un grup de quatre escapats i ha avantatjat el colombià Nairo Quintana (Movistar) i els espanyols Alberto Contador (Trek) i Mikel Landa (Sky).

Tot i que en aquesta fuga hi havia homes importants entre els favorits, en la classificació general no hi ha hagut canvis, si més no entre els quatre primers. Fabio Aru manté el mallot groc de líder, a sis segons de Chris Froome, a 25 de Romain Bardet i a 35 de Rigoberto Urán.

Landa ha avançat fins a la cinquena posició, a 1.09 del líder, Quintana és ara vuitè, a 2.07, i Contador desè, a 5.22.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut