Barça

Bartomeu: "Sempre hem dit que estàvem tranquils amb Neymar"

El president del FC Barcelona ha repetit des de Nova York el missatge de tranquil·litat respecte a la possible marxa del brasiler al PSG

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha repetit des de Nova York el missatge de tranquil·litat respecte a la possible marxa de Neymar al PSG. Després de participar en un acte al Bryant Park de Manhattan al costat de Thierry Henry i Juliano Belletti, el màxim dirigent blaugrana ha estat el centre d'atenció d'aficionats i periodistes.

Davant la insistència dels periodistes, Bartomeu ha assegurat que "sempre hem dit que estàvem tranquils amb Neymar", mentre sortia a correcuita enmig d'una allau de persones que el perseguien.

Envoltat de gent per tot arreu, el president del Barça ha trobat refugi en un establiment de menjar ràpid dels molts que hi ha a Nova York. S'hi ha estat una estona. Els aficionats s'han anat dispersant, però els mitjans han continuat buscat un missatge més aclaridor sobre què passa amb Neymar, però no hi ha hagut gaire sort.

Bartomeu tornarà aquesta nit cap a Barcelona. A Nova York, "tranquil·litat" ha estat la seva última i única paraula al voltant del futbolista brasiler.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut