Barça

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, afirma que "Neymar no està en venda"

En una entrevista concedida als Estats Units, el president del club fixa la fermesa de la posició del Barça respecte a una possible marxa del davanter

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu s'ha mostrat molt contundent al respecte de la situació de Neymar. En una entrevista concedida als Estats Units a Associated Press el president del FC Barcelona ha afirmat que el davanter "no està en venda, comptem amb ell". Bartomeu ha estat categòric: "Té contracte amb nosaltres pels propers 4 anys. Forma part del nostre equip, del nostre trident. Si algú vol fitxar-lo, hauria de pagar la seva clàusula i ara mateix és impossible que ningú la pagui sense trencar el fair-play financer".

Però mentre el president del Barça pronunciava aquestes paraules, els rumors continuaven creixent. Al Brasil la premsa explica que els futbolistes brasilers del PSG ja sabrien, per boca del mateix Neymar, que la propera temporada seran companys, i que la germana del davanter també hauria donat la notícia a les seves amistats.

En tota aquesta cerimònia de la confusió encara no s'ha escoltat parlar al principal protagonista. Neymar va defugir les preguntes de la premsa quan va tornar a Barcelona per viatjar amb l'equip als Estats Units, i tampoc ha publicat cap desmentiment a les xarxes socials, un terreny on habitualment es mostra molt actiu.

Les úniques paraules seves son una entrevista feta per correu electrònic que publica el portal Goal.com, que va enviar les preguntes fa una setmana i va rebre les respostes 6 dies més tard lloant la generositat de Messi. En una de les respostes rebudes per Goal.com, el brasiler afirma que "espero fer-ho molt bé aquesta pretemporada. Entrenar ho és tot a la vida d'un atleta  i aquesta és una temporada molt important per a mi i per al club. Espero estar be físicament i així puc ajudar en assistències, gols i tot el que s'espera d'un jugador que vesteix els colors del Barça".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut