Futbol

Barça, Madrid, Sevilla i Atlètic de Madrid sabran avui els noms dels seus rivals en la fase de grups de la Lliga de Campions

El Barça, el Reial Madrid, el Sevilla i també l'Atlètic de Madrid sabran avui els noms dels seus rivals en la fase de grups de la Lliga de Campions. Els noms sortiran del sorteig que es farà avui, a tres quarts de sis de la tarda, a Mònaco, i que podran seguir en directe per TV3, per Catalunya Ràdio i per internet (elsesports.cat). Com a novetat, Barça i Madrid no seran al mateix bombo. L'equip de Guardiola és cap de sèrie i, en canvi, el de Pellegrini ja no. Dels possibles rivals del Barça, en destaca l'Olympique de Lió, la Juventus i l'Inter de Samuel Eto'o.

Actualitzat
Amb la classificació dels últims cinc equips (Arsenal, Fiorentina, Olympiacos, Stuttgart i Apoel), classificats per a la Champions, sumats als que es van classificar dimarts, ja es coneixen els 32 conjunts classificats per a la fase de grups de la Lliga de Campions. Avui es farà el sorteig a Mònaco i els clubs classificats es distribuiran en quatre bombos de la manera següent:

Bombo 1
=======
FC Barcelona (ESP)
Liverpool (ANG)
Chelsea (ANG)
Manchester United (ANG)
Milan (ITA)
Arsenal (ANG)
Sevilla (ESP)
Bayern Munic (ALE)

Bombo 2
======
Olympique Lió (FRA)
Inter Milà (ITA)
Reial Madrid (ESP)
CSKA Moscou (RUS)
Porto (POR)
AZ Alkmaar (HOL)
Juventus (ITA)
Rangers (ESC)

Bombo 3
======
Olympiacos (GRE)
Olympique Marsella (FRA)
Dinamo Kíev (UCR)
VfB Stuttgart (ALE)
Fiorentina (ITA)
Atlètic Madrid (ESP)
Girondins Bordeus (FRA)
Besiktas (TUR)

Bombo 4
======
Wolfsburg (ALE)
Standard Lieja (BEL)
Maccabi Haifa (ISR)
FC Zuric (SUI)
Rubin Kazan (RUS)
Unirea Urziceni (ROM)
APOEL Nicòsia (XIP)
DVSC Debreceni (HON)
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut