Ansu Fati, en un moment del partit davant del Betis (Reuters)
Barça

Ansu Fati obté la nacionalitat espanyola i el Barça el perd durant un mes

El Consell de Ministres concedeix la nacionalitat espanyola al jove talent del Barça, que serà seleccionat per jugar el Mundial Sub-17

Actualitzat

El Consell de Ministres ha concedit aquest divendres la nacionalitat espanyola al jugador del Barça Anssoumane Fati, que d'aquesta manera podrà ser escollit per a la disputa del Mundial sub-17, que es juga a partir del 26 d'octubre al Brasil.

D'aquesta manera, el Barça perdrà durant prop d'un mes la seva estrella emergent, ja que el procediment de nacionalització l'ha demanat la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per via urgent justament perquè el jugador, de 16 anys, pogués ser inclòs en la llista de convocats per al Mundial abans que s'acabés el termini d'inscripció, aquest dimecres, 25 de setembre.

D'aquesta manera, la Federació Espanyola s'assegura que Fati serà internacional amb la selecció absoluta d'Espanya i no amb una altra en cas que el jove davanter confirmi les expectatives que està aixecant en les seves primeres actuacions amb el primer equip del Barça.

Ansu Fati va néixer l'any 2002 a Guinea-Bissau, però de ben petit es va traslladar amb la família a Andalusia i als 11 anys, en fitxar pel Barça, va anar a viure a La Masia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut