Gareth Bale fent el gest de jugar a golf
Gareth Bale fent el gest de jugar a golf
Futbol

Ángel Torres: "Ens han ofert Gareth Bale, ho estudiarem..."

El president del Getafe ha explicat que ha rebut una trucada de l'agent de l'exjugador del Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Ángel Torres ha sorprès a tothom amb la revelació d'una trucada oferint-li fitxar el gal·lès Gareth Bale, i no ha descartat la seva incorporació:

"Fa 45 minuts he parlat amb el representant de Gareth Bale. Ens l'han ofert. Ho hem d'estudiar amb el cos tècnic i la direcció esportiva del Getafe."

Alguns mitjans apunten que aquest dimarts el president del Getafe va ser vist a les oficines de Valdebebas per intentar la cessió o el fitxatge suposadament d'algun jugador blanc que no entra en els plans d'Ancelotti, com Mariano o Luka Jovic, i fins i tot Borja Mayoral, a qui Quique Sánchez Flores vol a les seves files per a la 2022-23.

El gal·lès, sovint qüestionat per la seva falta d'actitud cap a l'equip, va tancar la seva etapa com a jugador madridista amb un missatge ple d'agraïment.

Recentment, des de la concentració de la seva selecció, que ha aconseguit el bitllet per al Mundial de Qatar, Bale va fer notar que havia rebut nombroses ofertes quan se li va qüestionar si es retiraria. Entre elles, a més de la del Getafe hi hauria la de l'Atlètic de Madrid, la raó és la seva preferència de mantenir la seva residència a Madrid on sembla que la seva familia hi viu encantada. De fet, l'any que va anar cedit al Tottenham la seva dona i els seus fills es van quedar a viure a la capital de l'Estat.

Anar al contingut