Albert Ramos ha debutat amb victòria a Roland Garros (EFE)
Tenis

Albert Ramos i Tommy Robredo debuten amb victòria a Roland Garros

El mataroní, cap de sèrie número 19, s'ha imposat al romanès Marius Copil (6-7, 6-1, 6-4 i 6-2) i l'olotí s'ha desfet del britànic Daniel Evans (5-7, 6-4, 6-3 i 6-1)

Actualitzat

Aquest diumenge ha començat a París una nova edició de Roland Garros, el segon Grand Slam tenístic de la temporada. En aquesta primera jornada ja ha debutat un tenista català, i ho ha fet amb victòria. El mataroní Albert Ramos s'ha estrenat amb un treballat triomf contra el romanès Marius Copil, número 93 del rànquing mundial, per 6-7, 6-1, 6-4 i 6-2.

Ramos, cap de sèrie número 19 del torneig parisenc, ha anat de menys a més i després de cedir el primer set en el "tie-break" per un ajustat 7-9, ha reaccionat per acabar-se imposant després de més de tres hores de lluita davant un rival procedent de la fase prèvia. El pròxim rival de Ramos serà l francès Benjamin Bonzi, que s'ha desfet del rus Danil Medvedev.

També ha tingut un bon debut l'olotí Tommy Robredo, que s'ha imposat al britànic Daniel Evans en quatre sets per 5-7, 6-4, 6-3 i 6-1. Robredo ha perdut un primer set igualat però ha reaccionat i ha tirat de la seva experiència per guanyar els tres següents després de 2 hores i 27 minuts de partit. El seu pròxim rival en la segona ronda serà el búlgar Grigor Dimitrov, que s'ha desfet del francès Stéphane Robert per 6-2, 6-3 i 6-4.

Angelique Kerber, eliminada en primera ronda

En categoria femenina ja s'ha produït la primera gran sorpresa del torneig. L'alemanya Angelique Kerber, número u del món, s'ha acomiadat en primera ronda en caure derrotada de forma sorprenent contra la russa Ekaterina Makarova per un doble 6-2. Kerber, que la temporada passada també va quedar eliminada a les primeres de canvi, no s'ha trobat mai còmoda sobre la pista central i ha cedit clarament davant la número 40 del rànquing mundial.

Anar al contingut