Abrines li fa un vestit a mida a l'Emporio Armani a Milà i lidera la segona victòria del Barça a l'Eurolliga (63-78)

El Barça ha sumat la segona victòria a l'Eurolliga després de derrotar l'Emporio Armani, a Milà, per 63 a 78. Sense cap mena de dubte, el millor jugador del partit ha estat un inspirat Álex Abrines, que ha fet oblidar la baixa del lesionat Navarro amb 21 punts i amb una sèrie immaculada de 5 triples de 5 llançaments.

El Barça ha sumat la segona victòria a l'Eurolliga després de derrotar l'Emporio Armani, a Milà, per 63 a 78. Sense cap mena de dubte, el millor jugador del partit ha estat un inspirat Àlex Abrines, que ha fet oblidar la baixa del lesionat Navarro amb 21 punts i amb una sèrie immaculada de 5 triples de 5 llançaments.

El modista Georgio Armani, propietari de l'Olimpia Milà, ja té una Lliga i ara vol ser gran a Europa. El seu equip ha començat bé contra un Barça que ha entrat fred al Fòrum Mediolanum. Marcelinho Huertas estava despistat i només tres triples seguits de Deshawn Thomasevitaven que els milanesos s'escapessin.

Però, coincidint amb la reaparició de l'altre base, Thomas Satoransky, els de Pascual han agafat velocitat de creuer. Abrines estava igual d'entonat que Thomas i Pleiss ha rendit molt millor que Tomic. Amb un parcial de 4 a 23, el Barça ha silenciat el Fòrum i s'ha posat 18 punts per sobre en el marcador. Una lleugera revifada local ha deixat el 32 a 45 al descans, tot i que, abans, Marcelinho, capaç del millor i el pitjor, ha delectat els espectadors amb una assistència genial a Doellman.

Abrines, en estat de gràcia

La veritat és que el recital del segon quart no ha tingut continuïtat col·lectiva, però sí individual. Abrines es troba en estat de gràcia, no falla res. I qualsevol intent de reacció local obtenia resposta del mallorquí. La baixa de Navarro per una lesió muscular no s'ha notat. I, a més, Marshon Brooks, fitxat pels locals per anotar, ho ha fet tot a la inversa que Abrines.

El Barça ha gestionat bé l'avantatge del segon quart i Tibor Pleiss, en el seu millor partit com a blaugrana, amb 16 punts i cap error en els tirs de camp, ho ha arrodonit des d'una posició que no és la seva amb un triple. Seriós avís del Barça, que suma la segona victòria en dues jornades disputades.