Tarda amb més sol que núvols

El parèntesi inestable de dissabte remetrà diumenge, amb la retirada de la bossa l'aire fred en altura. Tindrem restes de núvols, però farà més sol. Dilluns, pocs canvis.

Actualitzat

Diumenge recuperarem part de la calma perduda dissabte, que finalment es va traduir en ruixats molt puntuals i minsos, entre mig i 2 mm de pluja. La retirada de l'aire fred en altura afavorirà un temps més estable. Tot i això, l'anticicló injectarà aire humit i els núvols baixos faran la guitza a estones.

Més sol

En conjunt, parlarem de temps més tranquil, més assolellat arreu. Els núvols baixos s'han distribuït a primera hora per la Costa Brava i punts del prelitoral. També n'hi havia cap a la Vall d'Aran. A la resta, la bonança matinal ha estat generalitzada. Al llarg de les hores centrals del dia, podran reaparèixer núvols baixos costaners, més localitzats cap a la Costa Central i la Brava, i més tard a la Daurada. A la tarda esperem nuvolades d'evolució en punts de muntanya. De tota aquesta nuvolositat, no esperem precipitacions significatives. 

Les temperatures mínimes han baixat entre 2 i 5º C, tret del Pirineu de Lleida, on han pujat una mica. Les màximes tendiran a recuperar-se en general, amb petits descensos al prelitoral i a l'extrem sud.

El vent ha deixat cops entre moderats i forts de matinada, tant al Pirineu com a l'Alt Empordà i a les Terres de l'Ebre. El mestral girarà a mig matí i serà substituït pel vent del sud-est, també amb algun cop moderat. El vent de nord al Pirineu encalmarà, i la tramuntana continuarà deixant cops moderats. Al final del dia, el vent també s'intensificarà a la Costa Central.

I dilluns...

Esperem un dia amb força sol, però també amb estones de núvols baixos i aparició de nuvolades de tarda.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut