La setmana comença amb cel variable, alguns ruixats i temperatura a la baixa

Aquesta tarda cauran ruixats i tempestes al terç nord del territori

RedaccióActualitzat

Arrenca la setmana amb temps inestable, serà el primer i únic moment de la setmana de pluja, pel pas d'una petita llengua d'aire fred que alimentarà les nuvolades i provocarà ruixats i tempestes al nord del país.

Tornen, per un dia, els ruixats

La setmana comença amb un temps canviant, sol, núvols i algunes pluges. Aquest matí s'alternaran el sol i els núvols. A la tarda hi haurà ruixats al terç nord que arribaran a la Catalunya Central. Aniran acompanyats de tempesta i puntualment de calamarsa. Les precipitacions més intenses al Prepirineu i a l'interior de les comarques de Girona, sobretot al Ripollès, Garrotxa, nord d'Osona i del Berguedà.

Cortines de pluja a Tremp (Jordi Uriach)

Temperatura més baixa a l'interior 

El dia començarà amb menys fresca, puja algun grau la temperatura nocturna. De dia, a comarques d'interior, la temperatura no pujarà tant, pot caure entre 1 i 3 graus, i més al Pirineu, sobretot a la Vall d'Aran. En canvi, la temperatura no canviarà gaire a prop del mar. La temperatura més alta s'assolirà al Pla de Lleida on poden arribar als 29 graus.

El temps els dies vinents

Dimarts, predomini del sol amb algun ruixat local de tarda al Pirineu oriental, dimecres serà assolellat, i dijous el temps inestable a la meitat nord amb ruixats i tempestes, podrien ser fortes a la Garrotxa i a Osona. La temperatura màxima es mourà entre els 23 i 28 graus.


 

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut