Especial 10 anys, des de la UAB!

Una dècada d'"Ofici de viure" i un milió de reproduccions els 2 últims anys!

Ja són 10 anys fent aquest ofici, el de viure! Combinat amb el periodístic, fan de l'"Ofici de viure" el programa de ràdio en català líder a internet. Ho celebrem amb el rànquing dels 5 programes més escoltats!

Actualitzat

Les dades d'audiència ens ho recorden cada cap de setmana: l'"Ofici de viure" és el programa més descarregat de la graella del +CatRàdio. Amb dos programes setmanals, dissabtes en exclusiu a través d'internet i diumenges a Catalunya Ràdio, Gaspar Hernàndez i el seu equip han consolidat una aposta d'èxit: oferir les millors eines per al benestar emocional. Des del gener del 2015 i fins ara, el programa ha acumulat 1 milió de reproduccions a la carta.

El Top 5 dels programes amb més reproduccions!

  • Al número 1, "Persones altament sensibles", amb 8.123 reproduccions! 

"Diu la Dra. Elaine Aron, autora d'"El don de la sensibilidad", que una de cada cinc persones neix amb una elevada sensibilitat, i això significa ser conscients de coses molt subtils de l'entorn, tot i que sovint ser molt sensible es considera només un signe de vulnerabilitat i no es valora què hi ha de positiu."

  • Al número 2, "Una vida senzilla i lliure", amb 7.393 reproduccions!

"Diu l'economista, escriptor i especialista en espiritualitat Emilio Carrillo que si som el conductor de la nostra vida estarem marcats per la llibertat i l'absència de pors, perquè som infinits, divins i eterns; i ens hem encarnat per assaborir l'experiència humana."

  • Al número 3, "Els secrets de l'autoestima", amb 7.384 reproduccions!

"Diu el psicòleg Antoni Bolinches que la seguretat és una gran columna formada per l'autoestima, i a mesura que l'individu es desenvolupa per l'autoimatge, l'autoconcepte i la competència sexual; i totes juntes formen els quatre estrats que componen la seguretat global."

  • Al número 4, "Com tenir una ment forta?", amb 7.089 reproduccions!

"Diu el psicòleg Rafael Santandreu al llibre "Ser feliç a Alaska" que podem entrenar la ment per a qualsevol situació, podem capgirar qualsevol estat emocional, si practiquem el diàleg mental adequat, i revertim l'emoció."

  • Al número 5, "Ser feliç amb o sense parella", amb 6.921 reproduccions!

Diu Virginia Blanes: "No és necessari tenir parella o no tenir-ne per ser feliç o ser infeliç. La felicitat és un tema de responsabilitat, la felicitat no es pot comprar, ni regalar, ni compartir, es pot contagiar com a molt, i recordar als altres que poden ser feliços perquè si tu ets feliç és que és possible ser-ho."

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut