"Coronavirus, pandèmia global", el nou podcast temàtic de Catalunya Ràdio

Els continguts més destacats de Catalunya Ràdio sobre la crisi de la Covid-19 en un sol lloc
TEMA:
Coronavirus
"Coronavirus, pandèmia global", el nou podcast temàtic de Catalunya Ràdio

El coronavirus ha obligat a una aturada social i econòmica sense precedents. Frenar el contagi s'ha convertit en un objectiu comú per protegir els més vulnerables i evitar el col·lapse dels nostres hospitals. Són dies en què tot canvia molt de pressa i seguir l'actualitat pot resultar aclaparador. A Catalunya Ràdio t'ho volem posar fàcil amb "Coronavirus: pandèmia global", un podcast on trobaràs les opinions, els consells, els testimonis i les informacions més rellevants de la nostra antena.

El podcast està disponible a Apple Podcast, Spotify i Ivoox. Si fas servir una altra plataforma o aplicació, clica a la imatge per accedir a l'RSS i subscriure-t'hi.

 

Amb una selecció editorial d'aquells continguts imprescindibles, en aquest podcast trobaràs les opinions d'investigadors com Oriol Mitjà, Àlex Arenas o Antoni Trilla. També l'anàlisi econòmica de Xavier Sala-i-Martín i entrevistes als principals responsables polítics. No faltaran els testimonis d'aquells que viuen en primera persona els efectes i les conseqüències del coronavirus.

Aquest podcast s'afegeix a l'oferta de podcasts temàtics sobre economia, tecnologia, humor o política, entre molts altres. En aquest enllaç pots accedir al catàleg.

 

Catalunya Ràdio ha adaptat la seva graella per mantenir-vos al dia de tot allò que està passant. Des del confinament o amb serveis essencials, els nostres professionals treballen incansablement per respondre tots els vostres dubtes i per fer-vos companyia.

#Joemquedoacasa

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut