#CatRàdioEsMou

Catalunya Ràdio, hora a hora a un sol clic!

Catalunya Ràdio amplia l'oferta digital a la carta, amb tots els blocs horaris i els millors moments

Actualitzat

Al web de Catalunya Ràdio recuperem l'oferta a la carta "hora a hora" i l'enriquim amb els millors moments de cada programa.

Els usuaris de Catradio.cat ja poden navegar a través d'una graella de passat i recuperar qualsevol bloc horari de l'emissora visitant catradio.cat/horaahora, un espai que també ofereix accés directe a la selecció dels àudios més clicats.

Amb la nova oferta de la web de Catalunya Ràdio, molt sol·licitada pels oients, es podrà reescoltar tota la programació dels últims deu dies. Un pas més en el camí de Catalunya Ràdio cap al reforç de la presència digital que s'ampliarà properament a la resta d'emissores. 

Entre les novetats de la nova temporada destaca també la nova app mòbil de Catalunya Ràdio, que ben aviat millorarà l'oferta de continguts i incorporarà diverses eines per participar i interactuar amb l'emissora.

Al capdavant del lideratge digital en català

En les primeres setmanes de la nova temporada, abans de la implementació de l'"hora a hora", l'emissora ha experimentat un fort creixement en el consum digital respecte a les anteriors temporades. Catalunya Ràdio és la ràdio en català líder a internet, segons les dades de ComScore del setembre, gràcies al consum de continguts de fins a 164.000 usuaris únics.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut