Valentino Rossi i Marc Márquez, un duel molt acarnissat (EFE)
Motor

Yamaha demana rectificacions a Honda: "No està provada la coça de Rossi"

La firma dels diapasons lamenta que la seva rival doni per fet que Valentino va donar una puntada de peu a Márquez quan aquest fet no ha pogut ser provat per la direcció de cursa

Actualitzat

La guerra Márquez-Rossi després de la topada entre tots dos al Gran Premi de Malàisia continua portant cua. Si dilluns Honda va emetre un comunicat en què afirmava que podia demostrar mitjançant la telemetria que Valentino Rossi havia clavat una puntada de peu a Marc Márquez, Yamaha hi ha replicat avui, dimarts, dient que aquest fet no està provat per la direcció de cursa i demana que no s'acusi el seu pilot d'un fet no demostrat.

"No tornarem a parlar d'aquest desafortunat afer. Anirem a València amb el propòsit de guanyar i amb el desig que els pilots i els equips competeixin d'una manera esportiva", indica el comunicat de Yamaha.

Roda de premsa suspesa

Mentrestant, l'organització del Gran Premi de la Comunicat Valenciana ha decidit suspendre la roda de premsa prèvia a la cursa de Moto GP en un intent de rebaixar la tensió que es viu abans de la cursa decisiva del mundial. En el seu lloc, s'ha convocat una reunió amb els pilots en què s'insistirà que mantinguin un comportament esportiu a la pista.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut