Fórmula 1

Webber perdrà cinc llocs a la graella del Gran Premi d'Alemanya

El principal perseguidor de Fernando Alonso al mundial, Mark Webber, haurà de sortir cinc llocs darrere de la posició que obtingui a la qualificació del Gran Premi d'Alemanya. Red Bull ha hagut de substituir la caixa de canvis abans de les cinc curses que obliga el reglament. Webber, que és a deu punts d'Alonso a la general, no podrà iniciar la cursa a Hockenheim, almenys, a les dues primeres línies de la graella. El francès Grosjean i l'alemany Rosberg han rebut la mateixa penalització pel mateix motiu.

Actualitzat
El principal perseguidor de Fernando Alonso al mundial, Mark Webber, haurà de sortir cinc llocs darrere de la posició que obtingui a la qualificació del Gran Premi d'Alemanya. Red Bull ha hagut de substituir la caixa de canvis abans de les cinc curses que obliga el reglament. Webber, que és a deu punts d'Alonso a la general, no podrà iniciar la cursa a Hockenheim, almenys, a les dues primeres línies de la graella.

Segons sembla, l'equip ha passat la nit mirant de trobar un element defectuós al cotxe de Webber, però, en no detectar-lo, ha decidit el canvi de la caixa. A més, han trencat per primer cop la limitació d'horari de treball dels mecànics. Això es pot fer sense sanció durant quatre ocasions al llarg de la temporada.

El francès Sébastien Grosjean i l'alemany Nikko Rosberg han rebut la mateixa penalització per idèntic motiu: substituir la caixa de canvis.

Anar al contingut