Lloret de Mar

Uns 300 comerciants de Lloret es mobilitzen per reclamar compensacions a Endesa

Mobilització del comerciants de Lloret de Mar per reclamar compensacions a Endesa per haver-los deixat sense llum gairebé una setmana. Com a mesura de protesta, s'han tancat la majoria de botigues durant dues hores i el sector s'ha manifestat. Unes 300 persones han recorregut els carrers més comercials d'aquesta turística localitat de la Costa Brava.

Actualitzat
Els comerciants de Lloret demanen responsabilitats a les elèctriques, reclamen indemnitzacions i que s'agilitzi la reparació de la xarxa. Exigeixen que Fecsa asseguri que la xarxa aguanti quan per Setmana Santa estiguin oberts gairebé tots els hotels, bars, restaurants i comerços.

La manifestació que ha recorregut el centre del municipi estava encapçalada per una pancarta en la qual es podia llegir el següent lema: "El poble de Lloret vol solucions. Línies noves, indemnitzacions ja!" Els comerciants estan estudiant demandar conjuntament la companyia.

Caldes s'adhereix al manifest

I a Caldes de Malavella, s'ha celebrat un ple municipal extraordinari en què, per unanimitat, s'ha decidit adherir-se al manifest reivindicatiu que ja han subscrit més d'un centenar d'alcaldes gironins. Ara ho ha fet el conjunt del consistori, per tal de reclamar que una situació com la viscuda durant les nevades no es repeteixi i que es millorin els protocols d'actuació. També han sol·licitat ajudes per les despeses que va haver d'assumir l'Ajuntament de Caldes, els dies que va durar l'apagada elèctrica.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut