A la zona hi bufa un fort vent que està dificultant les tasques d'extinció (Bombers de la Generalitat)

Estabilitzat el foc forestal que s'ha iniciat per l'incendi d'un vehicle al Perelló

27 dotacions han treballat per aturar les flames que s'han estès pel bosc després que s'ha incendiat un vehicle

RedaccióActualitzat

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dimarts a la tarda en l'extinció d'un incendi forestal al Perelló, al Baix Ebre

Cap a les vuit del vespre l'han donat per estabilitzat i han començat a retirar les dotacions que treballaven a la zona, a més dels tres mitjans aeris que hi han intervingut.

A aquella hora mantenien un dispositiu de 17 dotacions, amb 10 camions d'aigua i 7 vehicles lleugers i de coordinació.

Sobre el terreny hi ha arribat a haver 27 dotacions i una norantena de bombers. Segons dades provisionals dels Agents Rurals, el foc ha afectat una superfície aproximada de 2,57 hectàrees.

Les flames s'han iniciat cap a dos quarts de cinc de la tarda arran de l'incendi d'un vehicle que ha cremat totalment. El foc s'ha propagat cap a la massa forestal pròxima, entre els barrancs de Mas Bermejo i de Baixes.

En un primer moment l'incendi ha cremat amb alta intensitat i ha generat alguns focus secundaris. El flanc esquerre ha superat la carena per on avançava i ha girat cap a la dreta.

Malgrat que es tracta d'una zona amb força cultius com ara camps d'oliveres, el fort vent que bufava a la zona ha dificultat les tasques d'extinció.

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut