Karabatic va ser un dels jugadors clau contra el Wisla.
Karabatic és un dels pilars del Barça d'handbol.
Handbol

Una victòria ben treballada davant el Wisla dóna al Barça el lideratge de grup a la Champions (30-25)

El Barça ha sumat, davant el Wisla Plock, la segona victòria en dos partits. L'equip polonès que entrena Manuel Cadenas ha estat un rival més dur del que es podia esperar i ha sortit al Palau Blaugrana sense complexos. Fins i tot ha manat en el marcador davant d'un Barça certament sorprès. Lazarov (9 gols) i Karavatic (7), a més de Saric sota pals, han capgirat el partit.

L'equip de handbol del F. C. Barcelona avança amb pas ferm a la Lliga de Campions. Aquest diumenge ha sumat, davant el Wisla Plock, la segona victòria en dos partits. L'equip polonès que entrena Manuel Cadenas ha estat un rival més dur del que es podia esperar i ha sortit al palau Blaugrana desimbolt i sense complexos. Fins i tot ha manat en el marcador davant d'un Barça certament sorprès.

L'equip de Xavier Pascual ha estat capaç de remuntar aviat, però no de desenganxar-se, i s'ha arribat al descans amb un inquietant 13 a 12.

Els homes clau del Barça no s'han activat fins a la segona part i, gracies a l'actuació de Lazarov (9 gols) i Karavatic (7), s'ha arribat a un 23 a 18 (minut 42). Aquí, el Wisla encara ha estat capaç de fer la goma al marcador, però, en els minuts importants, Saric ha fet una molt bona feina sota pals i ha protegit l'avantatge blaugrana.

El Wisla, amb homes inspirats com Zelenovic (5) i Rocha (5) ha venut la pell molt cara i se l'intueix com a competidor principal del Barça pel primer lloc del grup B de la competició.