Trípoli

Una trentena de morts en un doble atemptat a Trípoli que també ha fet 350 ferits

Una trentena de persones han mort i més de 350 han resultat ferides en en un doble atemptat amb cotxes bomba a la ciutat libanesa de Trípoli. Les víctimes sortien de les pregàries de divendres celebrades a dues mesquites d'aquesta ciutat. Els fets han passat una setmana després que una altra explosió, en aquest cas en un suburbi xiïta de Beirut, va causar la mort de 27 persones.

RedaccióActualitzat
Una trentena de persones han mort i més de 350 han resultat ferides en en un doble atemptat amb cotxes bomba a la ciutat libanesa de Trípoli. Les víctimes sortien de les pregàries de divendres que se celebraven a dues mesquites d'aquesta ciutat.

Trípoli és una ciutat de majoria sunnita, però amb una important minoria xiïta. És un dels centres on s'estan reproduint els enfrontaments entre totes dues comunitats musulmanes que combaten a la veïna Síria.

Aparentment, es tracta d'un doble atemptat amb explosius col·locats a l'interior, o molt a prop, dels dos centres religiosos. Les detonacions han deixat un paisatge de terror amb cossos estesos, cotxes incendiats i finestres trencades. Els atemptats han tingut lloc als voltants de la residència del primer ministre sunnita i el port, prop de la residència del cap de policia.

Els fets han passat just una setmana després que una altra explosió, en aquest cas en un suburbi xiïta, sota control de Hezbollah, de Beirut, la capital del país, va causar la mort de 27 persones.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut