Líban

Almenys 18 morts i 300 ferits en un atemptat en un complex de Hezbollah a Beirut

Una explosió al sud de la capital libanesa ha provocat la mort d'una vintena de persones i 300 ferits, la pitjor acció terrorista des de l'atemptat en què va morir l'exprimer ministre Rafiq Hariri. L'atac ha tingut lloc en un complex d'edificis de l'organització xiïta Hezbollah. L'atemptat se l'ha atribuït un grup islamista sunnita fins ara desconegut: les Brigades d'al-Aixa.

RedaccióActualitzat
Un nou episodi de violència al Líban posa de relleu la complexitat de la situació al Pròxim Orient i les conseqüències derivades de la guerra civil a Síria. Una explosió al sud de la capital libanesa, Beirut, ha provocat la mort d'una vintena de persones i 300 ferits, la pitjor acció terrorista des de l'atemptat en què va morir l'exprimer ministre Rafiq Hariri.

L'atac ha tingut lloc en un complex d'edificis de l'organització xiïta Hezbollah. La detonació ha afectat cinc edificis i molts vehicles aparcats. L'atemptat se l'ha atribuït un grup islamista sunnita fins ara desconegut: les Brigades d'al-Aixa.

Les tensions intersectàries entre xiïtes i sunnites s'han incrementat en els últims mesos a causa del suport de Hezbollah al règim sirià en la seva lluita contra els rebels opositors.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut