Salou

Una núvia passa la seva nit de noces a la comissaria per haver agredit un mosso

Després del banquet de noces es va produïr una baralla entre uns quants familiars dels contraents. Els responsables de l'hotel van donar avís als Mossos d'Esquadra i la Policia Local, que van anar davant al local per dissoldre la baralla. Durant l'actuació policial, la núvia va agafar pel coll i va donar una bufetada a un agent de la policia autonòmica, motiu pel qual va ser arrestada acusada d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i va ser traslladada a la comissaria de Tarragona, on va passar bona part de la nit de noces.

Actualitzat
Segons publica el diari "El Punt", els fets es van produir passada la mitjanit del 10 d'octubre davant d'un hotel del carrer Joan Fuster de Salou, on els nuvis van fer el banquet de noces, al qual havien assistit 32 persones, entre familiars i amics.

Després de l'àpat i el ball, va començar una baralla entre familiars de les dues parts davant mateix del restaurant. Els responsables de l'hotel van donar avís als Mossos d'Esquadra i la Policia Local, que van anar davant al local per dissoldre la baralla.

Mentre els agents intentaven calmar els ànims i dissoldre la baralla, la núvia va agafar pel coll i va donar una bufetada a un agent de la policia autonòmica. A causa d'aquesta agressió, va ser arrestada acusada d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i va ser traslladada a la comissaria de Tarragona, on va passar bona part de la nit de noces.

Després de prestar declaració davant dels agents, la seva detenció va quedar sense efecte i va quedar en llibertat. A les mateixes dependències policials, va ser recollida pel marit, encara vestit de nuvi.

Com a conseqüència d'aquests fets el germà de la núvia també va ser detingut per la Policia Local de Salou per un presumpte delicte d'atemptat contra l'autoritat.
Anar al contingut