Frame del vídeo on una nena cau del cotxe en marxa
La nena va estar 24 hores en observació, després de les quals es va descartar que hagués patit cap lesió (Mossos d'Esquadra)
Bellver de Cerdanya

Una nena de dos anys i mig cau del cotxe en marxa per la finestra i denuncien la mare

La nena no va patir cap lesió, però la mare ha estat denunciada per via administrativa i penal per imprudència greu, perquè no la duia cordada a la cadireta

RedaccióActualitzat

Ensurt a la carretera al terme de Bellver de Cerdanya: un cotxe circula i de cop una nena de dos anys i mig treu el cap per la finestra, es precipita fora del vehicle i cau a l'asfalt. Va passar a l'N-260, al trencall per anar als pobles d'Ordèn i Talltendre.

"Tan important és portar el sistema de retenció infantil com utilitzar-lo", adverteixen els Mossos d'Esquadra en un vídeo amb aquestes imatges, gravades des d'un vehicle policial amb una "dashcam", una càmera que s'instal·la al vehicle per enregistrar què passa al davant.

La nena va estar 24 hores en observació, després de les quals es va descartar que hagués patit cap lesió. La conductora, que era la seva mare, ha estat denunciada per via penal per imprudència greu i també administrativament per no fer ús del sistema de retenció infantil.

Els sistemes de retenció infantil, que poden ser portanadons, cadiretes o elevadors, en funció de l'edat i el pes i alçada de l'infant, són obligatoris fins que no arriben als 135 cm. 

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut