L'incendi ha passat a quarts de vuit del matí en una casa de planta baixa (Bombers)
Baix Penedès

Una dona morta i una de ferida molt greu en l'incendi d'una casa a Albinyana

El foc ha sigut en una casa unifamiliar de planta baixa i ara se n'investiguen les causes; hi ha un tercer ferit per inhalació de fum

Actualitzat

Una dona ha mort aquest dijous al matí en un incendi a casa seva, una casa unifamiliar de planta baixa, al carrer d'Olesa d'Albinyana, al Baix Penedès.

També hi ha dues persones ferides: una dona en estat molt greu ha estat traslladada a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona per cremades i un home s'ha derivat a l'Hospital del Vendrell per inhalació de fum.

Els Bombers han rebut l'avís del foc a les 7.24 del matí, alertant d'un incendi amb almenys una persona atrapada a l'interior de l'habitatge. Al lloc s'hi han desplaçat 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han evacuat una dona amb cremades importants. 

Minuts més tard, els Bombers han localitzat a l'interior de la casa una segona persona, però el personal mèdic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) no ha pogut fer res per salvar-li la vida i n'ha certificat la mort.

El SEM ha atès una tercera persona, un home amb cremades lleus a les mans que intentava treure les víctimes de dins de l'habitatge abans de l'arribada dels Bombers.

Minuts abans de les vuit, els bombers han donat el foc per extingit.

Els Mossos investiguen ara les causes de l'incendi.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraBombers
Anar al contingut