Una imatge d'un AVE de Renfe
Una imatge d'un AVE operat per Renfe (ACN/Gerard Escaich)

Un robatori de coure ha causat retards de 25 minuts a l'AVE de Madrid a Barcelona

Adif ha pogut restablir a dos quarts d'onze del matí el tram afectat, entre l'Espluga de Francolí i Alcover

RedaccióActualitzat

Els serveis ferroviaris d'alta velocitat entre Madrid i Barcelona han acumulat retards de prop de 25 minuts de mitjana aquest matí pel robatori de 110 metres de cable de coure en la infraestructura, segons ha informat Adif poc després de dos quarts de set del matí:


L'incident ha tingut lloc entre l'Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà, i Alcover, a l'Alt Camp. Segons ha informat el gestor ferroviari, els seus tècnics han estat treballant per resoldre el problema i des de dos quarts d'onze del matí ja no hi ha retards.

Coincidint amb això, els Mossos d'Esquadra han informat avui de la detenció de dos homes de 47 i 57 anys per nombrosos robatoris de coure a municipis del Baix Camp. Un tercer home de 47 anys ha estat detingut per receptació del cablejat sostret.

En només dos dies els lladres haurien sostret 640 metres de cablejat de coure valorats, juntament amb la mà d'obra, en prop de 23.000 euros.

Arran d'això, diverses poblacions s'han vist afectades per la falta de telèfon i Internet durant els mesos de maig i juny.

 

 

ARXIVAT A:
AVEMobilitatRenfe
Anar al contingut