Un noi de 22 anys n'atropella un altre, que ha mort, en un "botellón" a Castelldefels
Castelldefels

Un noi de 22 anys n'atropella un altre, que ha mort, en un "botellón" a Castelldefels

El conductor va començar a córrer a gran velocitat fins que va perdre el control i va atropellar un noi, que va morir, i una noia, que va quedar ferida greu

RedaccióActualitzat

Un grup d'amics recordava aquesta tarda en Dani, mort atropellat aquesta matinada.

La policia local de Castelldefels, al Baix Llobregat, ha detingut un jove de 22 anys, acusat d'haver-lo atropellat i haver ferit greument una noia quan participava en un "botellón" en un aparcament a l'aire lliure del municipi. Després de l'incident, el conductor, que coneixia la víctima, va fugir amb el seu vehicle.

Els fets van passar a les 4.37 de la matinada d'aquest dissabte, en un aparcament al costat del Canal Olímpic, on hi havia un grup de joves escoltant música i consumint begudes alcohòliques.

Segons els testimonis, un dels joves va agafar el seu vehicle i va començar a córrer a gran velocitat fins que va perdre el control i va atropellar un noi de 21 anys, que va morir, i una noia, que va quedar ferida greument i va ingressar a l'Hospital de Bellvitge.

El conductor va fugir, però més tard va ser detingut per la policia local i va donar positiu en la prova d'alcoholèmia.

L'acusen dels delictes d'homicidi per imprudència greu, lesions greus i omissió del deure d'auxili. El detingut l'han traslladat a la comissaria dels Mossos, que en les pròximes hores el posaran a disposició judicial.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut