L'expresident del Barça Sandro Rosell
L'expresident del Barça Sandro Rosell
Barça

Un jutge investiga Sandro Rosell per un presumpte frau fiscal de 229.500 euros

Un jutjat de Barcelona ha acceptat una querella de la Fiscalia de Delictes Econòmics segons la qual l'expresident de Barça no hauria tributat 229.500 euros que va facturar a través d'una empresa de la qual és administrador i està domiciliada a casa seva

Actualitzat

Nova investigació judicial contra Sandro Rosell, aquest cop per suposat frau fiscal. Un jutjat de Barcelona ha acceptat una querella de la Fiscalia de Delictes Econòmics segons la qual Rosell no hauria tributat 229.500 euros que va facturar a través d'una empresa de la qual és administrador i està domiciliada a casa seva.

El jutge d'instrucció ha admès a tràmit la querella de la Fiscalia, que acusa Rosell d'un delicte contra la Hisenda pública, i l'ha citat a declarar com a investigat per al pròxim 17 de setembre.

La societat investigada, amb seu al domicili de Rosell, no tenia estructura empresarial i els seus únics treballadors eren cinc persones que s'encarregaven del manteniment i la neteja de les oficines i de la segona residència del querellat, segons manté la Fiscalia en la seva querella.

Al llarg de l'exercici del 2012, Rosell hauria utilitzat l'empresa per obtenir rendes que no va declarar en la seva autoliquidació per IRPF i que derivaven de la seva activitat professional. Segons la Fiscalia, l'empresa es dedicava a emetre i cobrar factures a clients que eren del mateix Rosell, de manera que s'ocultaven els ingressos del querellat a la Hisenda pública.

 

La nova causa per frau fiscal contra Rosell s'uneix a la que té oberta a l'Audiència Nacional per blanquejar presumptament diners de la Confederació Brasilera de Futbol. Des de fa més d'un any, l'expresident del Barça està en presó preventiva per aquest cas.

Anar al contingut