Barcelona

Un intent de robatori de cable provoca retards en deu trens de la línia de l'AVE Madrid-Barcelona

Nit de retards importants a la línia de l'AVE. La situació ja està normalitzada, però una baixada de tensió a la línia elèctrica ha afectat el servei de trens d'alta velocitat que uneixen Barcelona i Madrid unes quantes hores. Segons ha pogut saber TV3 tot es deuria a un intent de robatori de cable a la Pobla de Montornès. Tot plegat ha provocat que un comboi quedés parat a la zona de Can Tunis i provoqués un tap en les entrades i sortides d'aquests trens a l'estació de Sants. Per aquest motiu, set AVE que feien el trajecte Madrid-Barcelona i dos més que circulaven en sentit contrari han quedat afectats i han patit retards.

Actualitzat
La baixada de tensió ha provocat retards de diverses hores i un dels passatgers afectats ha estat el ministre de Treball, Celestino Corbacho.

Un tren hotel que havia de fer el trajecte nocturn entre Barcelona i Sevilla s'ha anul·lat, cosa que ha afectat un grup de 45 escolars de Huelva que s'han quedat a dormir a Sants. Renfe ha recomanat als estudiants que fessin el trajecte en autocar, però els professors s'hi han negat i han decidit passar la nit a l'estació de Sants.

Durant l'avaria, els passatgers, una vegada més, s'han queixat de falta d'informació.

Dissabte al matí el servei ha quedat restablert. Els trens surten amb normalitat en l'horari previst.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut