Castelldefels

Un incendi crema la planta baixa del prostíbul Saratoga

Un incendi ha cremat aquesta nit la planta baixa del prostíbul Saratoga de Castelldefels. El recinte està clausurat des del mes de març passat com a mesura cautelar per les seva presumpta relació amb una trama de corrupció. Segons informen els Bombers de la Generalitat, el foc va començar cap a tres quarts d'11 de la nit, i no ha causat ferits. De moment, es desconeix què podria haver provocat l'incendi. Les flames han cremat totalment una habitació i una barra de bar, i tot l'edifici ha quedat afectat pel fum. Quatre dotacions dels bombers han participat en les tasques d'extinció del foc.

Actualitzat
L'incendi va afectar sobretot la planta baixa de l'establiment, on hi ha la barra del bar, que va quedar totalment calcinada, mentre que el fum va provocar danys menors al segon pis.

Al costat dels bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra, en l'emergència hi van intervenir també dotacions de la Policia Local, que van ordenar tallar el subministrament de gas a la zona per raons de seguretat, a la vegada que van desallotjar per precaució els edificis adjacents, els veïns dels quals havien vist als últims dies persones que s'introduïen a l'edifici, malgrat estar clausurat.

De moment, es desconeixen les causes de l'incendi d'aquest prostíbul ubicat al costat de l'autovia de Castelldefels, clausurat cautelarment al costat del Club Riviera des del mes de març passat, a causa de nombroses irregularitats per la situació legal d'algunes de les dones que exercien la prostitució al local, un dels propietaris del qual va ser empresonat.
Anar al contingut