Barcelona

Un home mor atropellat pel metro en una baralla a l'estació de Marina

Un home ha mort aquest dissabte al matí atropellat pel metro en caure a la via durant una baralla a l'estació de Marina, a la línia 1 del metro barceloní. La víctima és un home de 31 anys. Després de revisar les imatges de vídeo per recontruir totes les circumstàncies, s'ha conegut que a la baralla han participat entre 3 i 5 persones. La policia busca els agressors, que haurien fugit corrent de l'estació.

RedaccióActualitzat
Segons fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), l'atropellament ha passat cap a tres quarts de 7 del matí a l'estació Marina de la línia 1, parada pròxima a una zona d'oci de la ciutat.

Sembla que en la baralla han participat entre tres i cinc persones que han fugit quan hi ha hagut l'atropellament i abans de l'arribada dels Mossos d'Esquadra. La policia catalana s'ha fet càrrec de la investigació i mira d'aclarir si l'home ha caigut accidentalment o si l'han empès.

Agents dels Mossos revisen les càmeres de seguretat de l'estació per mirar d'identificar les persones que han participat en la baralla. La policia també ha interrogat els testimonis que hi havia a l'andana en el moment de l'agressió. No es descarta que aquest mateix dissabte hi pugui haver alguna detenció. De moment, les primeres informacions apunten que no es tracta d'un enfrontament entre bandes juvenils, ja que les imatges que s'han visionat dels participants no es corresponen amb persones que portessin indumentària o tinguessin l'aspecte característic d'aquests grups violents organitzats. Encara que la víctima ha estat identificada, la policia únicament ha confirmat que es tracta d'un home de 31 anys d'origen peruà i ha indicat que no facilitarà més informació fins que hi hagi detencions.

Tres hores d'interrupció

L'accident ha obligat a interrompre el servei de metro a la línia vermella, que només s'ha pogut restablir parcialment amb l'arribada de la comitiva judicial. TMB ha habilitat un servei de bus alternatiu entre Universitat i el Clot. Finalment, poc abans de tres quarts de deu del matí, la línia 1 ha tornat a la normalitat i els combois circulen sense problemes.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut