El president i director executiu de Sony Mobile Communications, Hiroki Totoki, parlant amb els analistes a les oficines de Sony a Tòquio (Japó).
El president i director executiu de Sony Mobile Communications, Hiroki Totoki, parlant amb els analistes a les oficines de Sony a Tòquio (Japó).
Japó

Un grup de hackers bloqueja els sistemes informàtics de Sony Pictures

La companyia ha demanat als seus treballadors d'arreu del món que no es connectin als seus ordinadors ni accedeixin als correus electrònics.

Actualitzat

Els sistemes informàtics de Sony Pictures, la divisió de cinema del gegant tecnològic japonès, han quedat bloquejats per l'acció d'un grup de hackers anomenat GOP. Segons han informat els mitjans nord-americans, els hackers han amenaçat de difondre dades internes i han paralitzat els sistemes.

La companyia ha demanat aquest dimarts als treballadors que té arreu del món que no es connectin als seus ordinadors ni accedeixin als correus electrònics. Les amenaces van començar aquest dilluns, quan en alguns equips de Nova York van aparèixer fotografies d'un esquelet amb un missatge amenaçador.

"Ja us ho hem advertit: això és només el començament, seguirem endavant fins que satisfeu les nostres peticions. Tenim totes les vostres dades internes, inclosos els secrets. Si no obeïu, els difondrem al món"

De moment, Sony Pictures no sap quines són les peticions d'aquest grup. Per això, segons la revista "Variety", l'empresa ha notificat als seus treballadors que la situació podria trigar entre un dia i tres setmanes a solucionar-se, ja que estan investigant el problema.

Anar al contingut