Un gol polèmic del Leganés obligarà l'Hospitalet a remuntar per guanyar-se l'ascens (1-0)

L'Hospitalet haurà de remuntar a la Feixa Llarga diumenge que ve per poder ascendir a Segona A. El conjunt riberenc ha perdut contra el Leganés un partit d'anada feixuc i calorós en el qual, com sol passar en aquesta mena d'eliminatòries, ha predominat la prudència i el control, per damunt del joc de tots dos equips.

Clàssic partit de zero a zero que s'ha vist trencat de rebot en el minut 83, quan Mantovani ha pescat un xut defectuós de Sergio Postigo, però ha estat incapaç de rematar. Un segon "pescador", Carlos Álvarez ho ha acabat de fer.

Un gol, per cert, molt protestat pels jugadors de l'Hospitalet per considerar que Mantovani estava en fora de joc. De tota manera, han pagat el preu que de vegades tenen els plantejaments conservadors. Fins que no s'han vist perdent no han fet el primer xut sobre la porta del Leganés. I era el minut 88.

Esport3 oferirà el partit de tornada en directe, diumenge 22 a les 19.30.