El moll de Mestral de Port Olímpic, en una imatge del mes de juny
El moll de Mestral de Port Olímpic, en una imatge del mes de juny (ACN / Blanca Blay)
Barcelona

Un ferit greu i sis detinguts per una baralla multitudinària al Port Olímpic

El grup de platges de la Guàrdia Urbana ha detingut sis persones per la seva presumpta implicació en els fets

Redacció / ACNActualitzat

Una persona ha resultat ferida de gravetat aquest dimarts a la tarda en una baralla multitudinària al Port Olímpic de Barcelona, que ha acabat amb sis detinguts.

Els fets han passat a l'extrem del carrer de la Marina, a la zona del moll de Mestral, al districte de Sant Martí, en una zona molt transitada per esportistes i vianants, davant del port olímpic i a prop de dues platges amb molta afluència de banyistes.

La Guàrdia Urbana ha rebut l'avís de l'enfrontament a tres quarts de sis de la tarda, a plena llum del dia. L'avís era per una baralla entre dos grups d'homes.

El grup de platges de la policia municipal s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, ha dissolt la baralla i ha detingut sis persones per la seva presumpta implicació en l'enfrontament.

Tres dels arrestats estaven ferits, dos per arma blanca que han estat traslladats a l'hospital, i un amb contusions. Entre els ferits, un es troba en estat greu.

Els altres detinguts han estat traslladats a les dependències policials dels Mossos d'Esquadra, pendents de passar a disposició del jutge. Probablement comparexieran dijous davant el jutge, perquè la previsió és que aquesta dimecres ho facin davant els mossos i que passin la nit al calabós.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut