Imatge que el congressita republicà ha compartit a Twitter
Imatge que el congressita republicà ha compartit a Twitter (Reuters via @repthomasmassie)

Un congressista dels EUA demana munició al Pare Noel amb la família armada fins a les dents

El republicà ha compartit la imatge a Twitter, dies després que quatre adolescents van morir en un tiroteig a un institut de Michigan

RedaccióActualitzat

Posant al costat de l'arbre de Nadal amb armes llargues enlaire i un somriure. És la fotografia familiar que ha compartit el congressista republicà Thomas Massie a les xarxes per felicitar les festes. L'acompanya amb el missatge "Bon Nadal!" i una postdata: "Pare Noel, sisplau, porta munició".

Massie, que representa un dels districtes de l'estat de Kentucky, ha penjat aquesta foto dies després que quatre adolescents van morir en un tiroteig a un institut dels Estats Units, a l'estat de Michigan.

Per això li han plogut les crítiques. Entre les quals, les del també congressista per Kentucky John Yarmuth, demòcrata, que li ha eztibat: "Prometo que no tothom a Kentucky són idiotes insensibles".

El polític, lluny de rectificar, encara ha repiulat la imatge, afegint un segon missatge: "La millor fotografia de Nadal publicada mai!".

El tiroteig a Michigan, en què a banda dels quatre adolescents morts, van quedar ferits sis estudiants més i un mestre, ha tornat a posar sobre la taula el debat sobre el control d'armes als Estats Units i la seguretat a les escoles.

Aquest dissabte, els pares de l'autor, un estudiant del centre, han estat detinguts i s'enfronten a càrrecs d'homicidi involuntari.

 

ARXIVAT A:
Estats Units
Anar al contingut