Els "polseres" es fan una foto de grup amb el puny aixecat (Foto: TV3)
"Polseres vermelles" ha encomanat la seva vitalitat a la xarxa i a les audiències. (Foto: TV3)
Barcelona

TV3 recuperarà els capítols de la sèrie "Polseres Vermelles" en la sobretaula de Setmana Santa

La sèrie "Polseres vermelles" encara la recta final de la primera temporada. Queden tres capítols i moltes qüestions per resoldre. Per a aquells que no l'hagin vista o vulguin recuperar els moments més emotius, Televisió de Catalunya aprofitarà la Setmana Santa per reposar els capítols emesos. Serà a l'hora de la sobretaula, en l'horari actual de "La Riera", cap a tres quarts de quatre.

Actualitzat
Coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa, TV3 tornarà a emetre tots els capítols de "Polseres vermelles". Serà en un horari més adequat per als petits, poc abans de les quatre de la tarda. Se n'emetran dos capítols diaris del 18 al 21 d'abril i un capítol cada dia del 26 al 29 d'abril.

En total seran 12 els capítols emesos, que recuperen la sèrie preparant-la per al gran final de temporada del 2 de maig. Paral·lelament a les emissions de tarda, la sèrie mantindrà el seu horari original les nits dels dilluns.

Pensant la segona temporada

Ara falten només tres episodis per al final de "Polseres vermelles". El que queda per veure promet no baixar el llistó. El guionista de la sèrie, Albert Espinosa, explica en el seu blog: "'Polseres', no us puc prometre que tot serà fàcil en aquests tres capítols restants. Ser un 'polsera' és lluitar i encara han de lluitar, guanyar i perdre moltes coses més, però sí que us puc prometre que amb un públic tan meravellós com vosaltres serà un honor viure junts aquests tres capítols finals".

El del 2 de maig només serà un comiat temporal. L'èxit de "Polseres vermelles" i el suport incondicional dels seus seguidors han fet que TV3 i Filmax ja es posin a treballar en la que serà la segona entrega.

Albert Espinosa ha obert un correu electrònic perquè tots els seguidors de la sèrie puguin donar idees per a la segona temporada.

La segona temporada també estarà dirigida per Pau Freixas i mantindrà l'equip de protagonistes, però tindrà algunes novetats amb relació a la primera. Tindrà quinze capítols i nous personatges. "Però els d'ara hi seran tots, l'Ignasi també", explica Espinosa.

Èxit a les xarxes socials

En els últims capítols els esdeveniments i les emocions s'han precipitat i han fet saltar les audiències de la sèrie i també la participació dels milers de seguidors en les xarxes socials.

Segons les últimes dades, al març, el nombre de visualitzacions dels capítols al TV3alacarta va superar les 570.000. "Polseres vermelles" també ha aconseguit que l'etiqueta #polseresvermelles sigui molts dilluns un dels temes del moment a Twitter, i a Facebook ja té més de 56.000 seguidors.
Anar al contingut