Barcelona

TV3 amplia la seva oferta en les emissions de la televisió digital terrestre

A partir d'aquest cap de setmana els espectadors que tinguin TDT podran veure, a més de TV3 i el 3/24, dos canals renovats. Se separen el 33 i el K3. En la nova programació del 33 digital destaca la franja de tarda, amb un espai nou, "Canon", que emetrà documentals dedicats a un tema diferent cada dia. El nou 33 s'estrenarà dissabte amb una marató de concerts, i el nou K3, diumenge, amb la programació que farà habitualment el cap de setmana, amb pel·lícules, dibuixos animats de producció catalana i japonesa, i sèries de ciència-ficció.

Actualitzat
El K3 continuarà compartint sintonia amb el 33 en l'emissió analògica, però a partir de diumenge que ve tindrà un nou canal digital de TDT, amb programació infantil i juvenil entre les set del matí i dos quarts de deu del vespre, sense interrupcions. Per la seva banda, el 33 digital, que fins ara també formava un sol canal amb el K3, passa a ocupar 24 hores de programació. Avui s'han presentat aquests dos canals renovats, que juntament amb TV3 i el 3/24 completen el primer paquet de quatre canals digitals que, de moment, té Televisió de Catalunya.

"La idea -explica Joan Carreras, director dels canals digitals de TVC- és que els espectadors del 33 tinguin més hores de cultura i documental, que és la vocació del 33, i que els espectadors del K3 sobretot tinguin més hores el cap de setmana, que és quan no en tenen. Aquesta serà la millora més important dels canals".

En la nova programació del 33 digital destaca la franja de tarda, amb un espai nou, "Canon", que emetrà documentals dedicats a un tema diferent cada dia. El nou 33 s'estrenarà dissabte amb una marató de concerts, i el nou K3, diumenge, amb la programació que farà habitualment el cap de setmana, amb pel·lícules, dibuixos animats de producció catalana i japonesa, i sèries de ciència-ficció. El K3 compartirà freqüència amb el canal 300, dedicat a la ficció. Aquest canal, que fins ara emetia 24 hores al dia, ara ho farà només entre dos quarts de 10 del vespre i les 7 del matí. Totes aquestes millores només les notaran els espectadors que miren la televisió a través de la TDT. En l'emissió normal, l'analògica, el 33 i el K3 continuaran compartint canal.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut