Un carregament de cable de coure
El coure és un dels materials més robats ja que es paga a bon preu
Barcelona

Tres detinguts per robar cable de coure en la línia fèrria de Riba-Roja d'Ebre

Tres homes han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra com a presumptes autors del robatoris de mil metres de cable de coure en la línia fèrria que uneix les localitats tarragonines de Riba-roja de l'Ebre i la Pobla de la Massaluca.

TarragonaActualitzat
A conseqüència del robatori d'aquest cable de coure, diversos trens de mercaderies i de transport de persones van patir retards importants.

Els Mossos d'Esquadra havien estat alertats pels serveis de seguretat d'ADIF de la província de Tarragona que s'havien detectat anomalies en el funcionament de la senyalització de la via fèrria entre totes dues localitats i que sospitaven que aquestes anomalies podien estar relacionades amb un robatori de cable.

Els agents que es van traslladar al lloc del fets van poder detenir els suposats autors del robatori a l'interior del túnel, on també van trobar-hi més sacs plens de cables de coure. Van observar que s'havia manipulat el sistema de seguretat de la via mitjançant una barra de ferro.

El tres detinguts, dos dels quals tenen antecedents policials, van passar a disposició del jutjat d'instrucció de Falset (Prioritat), que va decretar per a ells llibertat amb càrrecs.

Es calcula que els treballs de reposició tindran un cost d'uns 4.000 euros.
Anar al contingut