Sant Pol de Mar

Trànsit nega que el revolt de la C-32 a Sant Pol de Mar on hi ha hagut l'accident sigui un "punt negre" viari

El director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, ha qualificat de "revolt complicat" el lloc on aquest divendres a la matinada han mort sis persones en un accident de trànsit amb un autocar implicat. Els Mossos, però, asseguren que no és un punt negre i ja han descartat algunes hipòtesis sobre les causes del sinistre. Ja ha quedat descartada l'alcoholèmia com a causa del sinistre, que ha passat a la sortida de Sant Pol de Mar de la C-32, però no s'exclouen altres hipòtesis.

Actualitzat
Segons el subcap de la divisió de Trànsit dels Mossos d'Esquadra, Vicenç Gasulla, l'accident l'hauria pogut provocar un problema de salut del conductor, o el fet que s'hagués trobat amb un animal a la carretera que l'hagués obligat a fer un gir brusc, o simplement un problema mecànic.

L'autocar tenia tots els papers en regla i ara s'analitza si el conductor havia fet tots els descansos necessaris i quants dels passatgers portaven posat el cinturó. En tot cas, l'autocar sí que tenia els cinturons reglamentaris. En l'accident hi ha hagut 68 persones implicades entre passatgers de l'autocar i el conductor del turisme contra el qual ha xocat el vehicle. Tots els ferits, tret d'un, són de nacionalitats francesa i holandesa per la qual cosa la Generalitat ja s'ha posat en contacte amb els consolats i les ambaixades corresponents.

L'autocar havia sortit a quarts de tres de la tarda cap a Barcelona per fer una visita turística a la capital catalana. Ja de tornada, l'autocar circulava per l'autopista C-32 fins que ha agafat la sortida de Sant Pol, per deixar el passatge als hotels de Calella i Sant Pol. En un revolt molt pronunciat, el conductor ha perdut el control del vehicle i ha bolcat. Un cotxe que pujava de Sant Pol cap a l'autopista també ha resultat implicat en l'accident. L'accident ha provocat 6 morts i 72 ferits, 18 dels quals de gravetat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut