Torrent de l'Horta

Torrent enterra les vint víctimes del municipi que van morir en l'accident al metro de València

La localitat de Torrent de l'Horta viu un dels dies més tristos de la seva història. Durant tot aquest dimecres s'han celebrat els enterraments per als vint torrentencs que van perdre la vida en el fatídic accident al metro de València. Les set esglésies de la ciutat han registrat una activitat extraordinària i a cada barri s'ha fet ben evident el dolor de familiars i amics de les víctimes. Al vespre s'ha fet una missa funeral conjunta al pavelló poliesportiu a la qual assisteixen el president valencià i el ministre d'Administracions Públiques.

Actualitzat

Després de vetllar els fèretres durant tota la nit a les instal·lacions del Parc Central i del tanatori municipal, aquest dimecres Torrent ha acomiadat una a una les víctimes mortals de l'accident de dilluns al metro de València. De les 41 persones que hi van perdre la vida, gairebé la meitat eren de Torrent i això s'ha notat en l'ambient de la ciutat. A cada barri es respirava dolor, i és que en les set esglésies del municipi s'hi han oficiat enterraments.

Les víctimes, la majoria dones i de totes les edats, han centrat tota l'atenció de l'administració local. No s'ha escatimat en recursos humans i materials per fer costat a les seves famílies, que en tot moment han estat acompanyades per equips d'ajuda psicològica de la Creu Roja. També la Policia Local i la Guàrdia Civil ho ha disposat tot perquè els enterraments es poguessin celebrar sense contratemps.

Al vespre hi ha un acte conjunt per dir l'últim adéu a les víctimes. Ha començat a dos quarts de vuit al poliesportiu Parc Central. Allà s'hi ha celebrat una missa funeral oficiada pel bisbe auxiliar de València, Salvador Giménez, a la qual hi han assistit el president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, i el ministre d'Administracions Públiques, Jordi Sevilla, entre altres alcaldes i autoritats de la comarca. Els han acompanyat milers de torrentencs que des de dilluns no han parat de mostrar el seu suport als familiars i amics dels desapareguts. La missa funeral ha acabat amb un aplaudiment espontani dels assistents.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut