Ter Stegen lluitarà amb Bravo i Masip per ser el porter titular del Barça
Ter Stegen lluitarà amb Bravo i Masip per ser el porter titular del Barça
Barça

Ter Stegen assegura que Bravo i Masip són bona gent, i que es diverteixen en els entrenaments

El nou porter alemany del Barça, Marc-André ter Stegen, ha parlat aquest divendres des de l'"stage" d'Anglaterra. El porter ha parlat sobre aquests primers dies com a jugador blaugrana, i ha assegurat que tan Claudio Bravo com Jordi Masip "són bona gent i ens divertim en els entrenaments".

Actualitzat

El nou porter alemany del Barça, Marc-André ter Stegen, ha parlat aquest divendres des de l'"stage" d'Anglaterra. El porter ha parlat sobre aquests primers dies com a jugador blaugrana, i ha assegurat que tant Claudio Bravo com Jordi Masip "són bona gent i ens divertim en els entrenaments".

En declaracions al web del Barça, el porter alemany ha comentat que els entrenaments són molt diferents dels que feia al seu país natal. Ter Stegen se sent un més del grup, i assegura que "tot està anant perfecte, millor del que m'esperava".

Com a porter ha d'aprendre de seguida el llenguatge futbolístic, i la comunicació amb els companys ha de ser claríssima. Ter Stegen ha explicat que estudia espanyol cada dia i que els companys l'ajuden.

El porter alemany serà un dels 25 jugadors que seran aquest dissabte a Niça per disputar el segon partit amistós de la pretemporada, una nova oportunitat per demostrar el seu nivell i perquè els seguidors vegin les aptituds de l'ex del Borussia Mönchengladbach.

Anar al contingut