La presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, ha visitat aquest dimarts la província de Granada. (Foto: EFE)
La presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, ha visitat aquest dimarts la província de Granada. (Foto: EFE)
Granada

Susana Díaz assegura que no s'ha mogut "ni un mil·límetre" i avisa que Chaves i Griñán hauran de deixar l'escó "quan el jutge imputi un delicte"

Preguntada sobre si la imputació de dos expresidents del govern andalús podria afectar-la, Díaz ha assenyalat que respecta "moltíssim" la Justícia, però que és "coherent" amb el que diu i amb el que fa

Actualitzat

La presidenta de la Junta d'Andalusia i secretària general dels socialistes andalusos, Susana Díaz, ha assegurat que no s'ha mogut "ni un mil·límetre" del que pensa, després que no hagi obligat a dimitir els expresidents José Antonio Griñán i Manuel Chaves, imputats aquest dimarts en el cas dels ERO, i diputats al Senat i el Congrés respectivament.

"Ho dic clarament, no em moc ni un mil·límetre del que penso ni em mouré. És a dir, quan el jutge imputi un delicte a algú, aquesta persona haurà d'entregar l'escó", ha reiterat la presidenta d'Andalusia que ha assegurat que no li tremolarà el pols "per res ni per ningú".

Preguntada sobre si la imputació de dos expresidents del govern andalús podria afectar-la, Díaz ha assenyalat que respecta "moltíssim" la Justícia, però que és "coherent" amb el que diu i amb el que fa, de manera que ha insistit que no es mourà "ni un sol mil·límetre" de la seva posició.

Chaves, Griñán i els altres tres aforats implicats en la causa del presumpte frau dels ERO, els diputats José Antonio Viera i Gaspar Zarrías i la senadora Mar Moreno han estat citats a declarar com a imputats en el Suprem, després de demanar-ho voluntàriament, entre el 7 i el 21 d'abril, sense que pesi sobre ells cap acusació concreta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut