Barcelona

S'inaugura a Barcelona el centre Esther Koplowitz per a la investigació de l'obesitat, la diabetis, el càncer i la malària

Barcelona ha inaugurat un altre referent internacional en recerca científica. Es tracta del centre Esther Koplowitz per a la investigació biomèdica, un equipament gestionat per la Fundació de l'Hospital Clínic que s'ha posat en marxa gràcies, en part, al mecenatge de la coneguda empresària madrilenya. Uns 400 cientítfics ja hi treballen per investigar l'obesitat, la diabetis, el càncer i la malària.

Actualitzat
Disfuncions metabòliques com l'obesitat o la diabetis, el càncer, patologies digestives i malalties tropicals com la malària centren les investigacions del centre Esther Koplowitz, on ja treballen 400 científics. Un dels seus grans avantatges és la seva relació directa amb un hospital com el Clínic.

Durant la inauguració, la ministra de Ciència, Cristina Garmendia, ha subratllat el paper del mecenatge científic. El projecte ha costat més de 60 milions d'euros, finançats per administracions públiques i patrocinadors privats.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut