Barcelona

S'estrena a les pantalles de tot l'Estat i Europa la sisena entrega de Harry Potter

"Harry Potter i el misteri del príncep", la sisena entrega de la saga del mag creada per l'escriptora britànica J. K. Rowling, ha arribat aquest dimecres als cinemes europeus. En el nou relat, Hogwarts, l'escola, ja no és el que era, s'ha tornat un lloc tenebrós on els sinistres aliats del mag Voldemort amenacen una altra vegada. Dirigida per David Yates, la pel·lícula compta amb alguns dels actors més coneguts de la Gran Bretanya.

Actualitzat
A la nova pel·lícula de Harry Potter hi ha una bona dosi d'acció, humor, i ara que els protagonistes ja no són nens, l'amor i les relacions són un ingredient més de la trama.

La sisena entrega de la saga del famós mag es pot veure doblada al català en tretze sales del país i compta amb algunes de les cares més conegudes pel cinema britànic com Helena Bonham Carter, Michel Gambon i Maggie Smith a banda de Daniel Radcliffe, en el paper de Harry Potter, Emma Watson, en el d'Hermione, i Rupert Grint, en el paper de Ron.

Segons la crítica britànica, la nova entrega de les aventures de Harry Potter serà un èxit de taquilla, com les cinc pel·lícules anteriors, que van aconseguir recaptar 4.500 milions de dòlars a tot el món.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut