Treballadors de la fàbrica de Seat de Martorell a la cadena de muntatge
Treballadors de la fàbrica de Seat de Martorell
Martorell

Seat estudia acomiadar 340 treballadors i rescindir 400 contractes temporals

A més, la companyia està estudiant també acomiadar 340 persones del departaments comercial i de vendes. Seat ha demanat als sindicats mesures d'estalvi per evitar els acomiadaments. D'altra banda, segons ha pogut saber TV3, la planta de Martorell podria fabricar un nou tot terreny el 2015.

RedaccióActualitzat
Seat ha informat els sindicat de Martorell que rescindirà el contracte a 400 treballadors externs d'empreses de treball temporal. També està estudiant acomiadar 340 persones d'oficines i del departament comercial. La companyia justifica aquesta decisió per la caiguda de les vendes a Espanya i a la resta de mercats europeus. Seat ha donat una setmana als sindicats perquè proposin mesures d'ajust per reduir aquests acomiadaments. Una de freda i una de calenta. I és que, segons ha pogut saber TV3, la planta de Martorell podria fabricar un nou tot terreny a partir del 2015 si s'aconsegueixen reduir costos.

Aquesta reducció de la plantilla seria la primera que es fa a Martorell des del 2005. Ja fa mesos que la planta posa en pràctica, amb el consens els treballadors, mesures per retallar costos, com aturar la producció en dies concrets, però, amb això, ara no n'hi hauria prou.

Les vendes de Seat a tot el món van caure l'any passat un 8,3%. Tot i això, el conjunt del grup Volkswagen va aconseguir unes xifres de vendes rècord, sobretot gràcies a les marques més luxoses del grup, és a dir, Porsche, Audi i Volkswagen.
Anar al contingut