Lliga

Se suspèn el Betis-Reial Madrid per una apagada quan el marcador era d'un a zero

El partit més destacat de la segona jornada, el Betis-Reial Madrid, s'ha suspès a dos minuts per arribar al descans per falta de llum. Quan s'ha tallat el subministrament elèctric a l'estadi Ruiz de Lopera, el marcador reflectia el resultat d'un a zero favorable als verd-i-blancs amb un gol de Capi al minut 34. Finalment, l'àrbitre del partit, Fernández Marín, ha decidit suspendre el matx després d'arribar a un acord amb els dos equips.

El Deportivo de la Corunya ha sumat tres punts importantíssims en la seva visita al Sadar de Pamplona després de guanyar l'Osasuna per 1 a 2 en un partit que ha remuntat en els últims minuts. Els navarresos s'han avançat amb un gol de cap del mexicà Vidrio, però Makaay, en el tram final del matx, ha marcat dos gols que han servit per donar la victòria i els tres punts al conjunt de Jabo Irureta. El Màlaga també ha guanyat el Rayo Vallecano per idèntic marcador, 1 a 2, i després de remuntar un marcador advers. Bolic ha avançat els madrilenys en la primera part, però Dely Valdés i Musampa, "pichichi" de la lliga amb quatre gols, han deixat els tres punts a casa. Per últim, el València ha aconseguit una còmoda victòria per 3 a 0 contra un inofensiu Recreativo de Huelva. Vicente, en la primera part, i Carew, amb dos gols en els últims minuts, han marcat els gols de l'equip de Rafa Benítez. A falta dels partits del diumenge, Màlaga i València encapçalen la classificació amb 6 punts en dues jornades.