Imatges de la primera edició del Festival Trash and Ready, celebrat l'any passat al Poble Espanyol.
Imatges de la primera edició del Festival Trash and Ready, celebrat l'any passat al Poble Espanyol.
Barcelona.

S'anul·la el Festival Trash and Ready per l'escàs nombre d'entrades venudes

És el segon festival de música suspès a Catalunya aquest estiu després de l'anul·lació del Jiwapop de Montcada i Reixac.

RedaccióActualitzat

L'estiu és època de festivals i en els últims temps l'oferta sembla gairebé superior a la demanda. Aquest dilluns al matí els organitzadors del Festival Trash and Ready han comunicat l'anul·lació del festival de música reggae de Barcelona. Estava previst que la segona edició d'aquest festival es celebrés dissabte que ve al Poble Espanyol. Els organitzadors han decidit cancel·lar-lo en vistes a la poca viabilitat del projecte. Ho han afirmat en un comunicat en què consideren "que l'escàs nombre d'entrades anticipades venudes i la baixa acceptació del festival pel públic reggae de la ciutat de Barcelona fan preveure un aforament total excessivament per sota del necessari per fer viable el projecte".

La promotora del festival, Doctor Music, ha comunicat que l'import de les entrades o abonaments es podran recuperar a partir d'aquest dimarts a través dels mateixos punts de venda on es va adquirir; en el cas de les entrades comprades per internet, la devolució serà automàtica. En aquesta segona edició, s'hi havien de veure bandes com Gentleman & The Evolution, Alborosie, The Gladiators i Sr. Wilson, entre d'altres.

Aquest és el segon festival de música que s'ha suspès a Catalunya aquest estiu després de l'anul·lació del Jiwapop de Montcada i Reixac. El responsable de la sectorial de festivals de l'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, Xavi Pasqual, considera que són casos que no es poden comparar perquè en el cas del Jiwapop "no s'ha treballat amb professionalitat". Pasqual considera que hi ha molta més oferta que demanda en aquests moments de crisi econòmica i que s'abusa del terme "festival", que s'aplica a qualsevol cicle musical en qualsevol format.

Anar al contingut