Alícia Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu.
Alícia Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu.
Barcelona

Sánchez-Camacho es personarà com a acusació particular per la gravació de Método 3

"I ja no faré més declaracions al respecte, em defensaré en el procés judicial, Són altres els que poden estar molt nerviosos, jo estic preparada per aguantar aquest procediment", ha conclós Sánchez-Camacho.

RedaccióActualitzat
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, han anunciat que demanarà personar-se com a acusació particular per la gravació que va fer l'agència de detectius Método 3 d'un dinar privat que va fer el 2010 amb l'exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola.

La líder popular també demanarà que la demanda civil que ja va presentar contra Método 3 s'incorpori a la demanda penal, de manera que tot vagi per la mateix via. La intenció, ha assegurat, és "arribar fins al final i descobrir quins han estat els responsables de la gravació".

"I ja no faré més declaracions sobre això, em defensaré en el procés judicial, Són altres els que poden estar molt nerviosos, jo estic preparada per aguantar aquest procediment", ha conclòs Sánchez-Camacho.

En la declaració davant el jutge, el propietari de Método 3, Francisco Marco, va atribuir a l'entorn de Sánchez-Camacho la petició de gravació del dinar a La Camarga amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, però ha afirmat que va ser una feina extraoficial i que ell la desconeixia i n'estava completament al marge. En canvi, un altre dels detinguts per aquest cas, Alejandro Borreguero, ha assegurat que la líder popular sí que estava al cas de la gravació i que hauria col·laborat perquè es pogués fer.
Anar al contingut