Rivera apressa el PP i el PSOE perquè hi hagi un nou govern aquest mateix mes (EFE)
Rivera apressa el PP i el PSOE perquè hi hagi un nou govern aquest mateix mes (EFE)
Madrid

Rivera: "El PP i el PSOE han de començar a negociar. Ja no hi ha excuses"

El líder de Ciutadans afirma: "Hem d'aconseguir, tant sí com no, que hi hagi govern a final de mes"

RedaccióActualitzat

Albert Rivera reclama que el PP i el PSOE comencin a negociar per fer possible un nou govern a Espanya. El líder de Ciutadans ha assegurat que "ja no hi ha excuses" perquè populars i socialistes continuïn prioritzant els seus "interessos de partit". Dos dies després de la dimissió de Pedro Sánchez, Rivera ha instat els "vells partits", i en el cas del PSOE la seva nova gestora, perquè comencin a treballar ara mateix per a Espanya, durant un esmorzar informatiu de Nova Economia Fòrum, un acte en el qual ha presentat la portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Madrid, Begoña Villacís.

El president de Ciutadans considera que els dos partits tenen l'"obligació moral" de seure a parlar perquè "els espanyols no tenen més temps ni més paciència". "Hem d'aconseguir, tant sí com no, que hi hagi govern a final de mes", ha remarcat. Segons Rivera, "el PP i el PSOE han de negociar un govern més enllà de trifulgues i embolics interns, que als espanyols els interessa molt poc. Cal remar en la mateixa direcció". I ha afegit que Ciutadans continuarà insistint en la "voluntat de diàleg" i en la possibilitat de sumar-se a aquests contactes.

Des del PP es veu ara més a prop la formació d'un govern. La secretaria general dels populars, María Dolores García de Cospedal va afirmar que aquest diumenge que "la immensa majoria de la societat" vol "la moderació i la confiança" que, va dir, representa el PP.

Anar al contingut